Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Έτοιμα τα σχολεία για τη νέα χρονιά»


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από δημοτικός σύμβουλος Αλίμου είναι και Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής δήμου Αλίμου. Για το θέμα της ετοιμότητας τόσο των νηπιαγωγείων όσο και των δημοτικών σχολείων για να δεχτούν τα παιδιά τη νέα χρονιά μίλησε στον «Παλμό». «Προ 20ημέρου έγιναν οι απαραίτητες εξωτερικές παρεμβάσεις στα κτίρια και τις αυλές με αυτεπιστασία με αποτέλεσμα την ημέρα του αγιασμού να είναι όλα έτοιμα. Σε ορισμένα νηπιαγωγεία βάφτηκαν και τα κάγκελα», δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος. Συμπλήρωσε δε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν και καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Παρέστη στον αγιασμό του 5ου, 1ου και 3ου δημοτικού σχολείου ενώ τον συνεχάρησαν και οι διευθυντές των σχολείων γι’ αυτές τις ενέργειες.
Όσον αφορά το θέμα των φωτοτυπιών που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι μαθητές για το πρώτο 20ήμερο δήλωσε πως «έχουμε έρθει σε επικοινωνία με φωτοτυπικά καταστήματα του δήμου που μπορούν να ανταποκριθούν, καθώς και με τα σχολεία μας που διαθέτουν «δυνατά» φωτοτυπικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πρόσκαιρη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου