Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων: Κοπή πίτας και προγραμματισμός Δενδροφύτευσης


το ΔΣ του Ομίλου μας, από αριστερά κ. Νάγια Φλεριανού - Ταμίας, κ. Κυριάκος Βλασταράκος - Αντιπρόεδρος Α', κ. Καίτη Τζιτζικώστα - Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κ. Σούλα Κοκολέτσου - Πρόεδρος, κ. Ελίνα Παρασκευοπούλου - Γραμματέας, κ. Βάσω Μεθενίτη - Πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος, κ. Δήμητρα Παρασκευοπούλου - μέλος ΔΣ, κ. Άρτεμις Βλασταράκου - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Στις 5 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα Astir Palace Resort, ξενοδοχείο Arion Resort Spa, το κόψιμο της βασιλόπιτας του νεοϊδρυθέντος Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων. Η Πρόεδρος ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και να προσφέρει στην πατρίδα μας υγεία, πρόοδο και ευημερία.
ο κ. Μεθενίτης με την κ. Γεωργία Μαρτίνου

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO αγωνίζεται για να διαδραματίσει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων και στην διατύπωση προτάσεων, αλλά και στην ανάληψη δράσης, για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στα πλαίσια των σκοπών και δραστηριοτήτων του Διεθνούς Οργανισμού. Η UNESCO δεν είναι καταρχήν φιλανθρωπική οργάνωση, ασχολείται με το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομία των λαών. Αυτό όμως δεν της αφαιρεί το δικαίωμα παρουσίας στην ανθρωπιστική και κοινωνική εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας. Για τις κοινωνικές ανάγκες του Ομίλου ασχοληθήκαμε με το ΠΙΚΠΑ Βούλας, με άτομα με ειδικές ανάγκες, με τον ξενώνα Βουλιαγμένης και προσφέραμε στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας. Στην εκδήλωση τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Γεωργία Μαρτίνου, Αντιδήμαρχος στον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, στην οποία έπεσε το τυχερό φλουρί. Τυχερή του λαχνού ήταν η κ. Βάσω Μεθενίτη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου
Σούλα Κοκολέτσου, Πρόεδρος
Κυριάκος Βλασταράκος, Αντιπρόεδρος Α,
Μαίρη Θεοδωροπούλου, Αντιπρόεδρος Β’
Ελίνα Παρασκευοπούλου, Γραμματέας 
Νάγια Φλεριανού, Ταμίας,
Άρτεμις Βλασταράκου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων,
Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, μέλος
Δήμητρα Παρασκευοπούλου, μέλος
Ελευθερία Σκόρδου – Νίκα, μέλος
Βάσω Μεθενίτη, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος
Λίζα Μούση, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων
Μάρω Δαϊόγλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Μάκης Γάκης, Γεωπόνος
Ο Όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων, μέσα στα πλαίσια της συμβολής του στην προστασία του Περιβάλλοντος και της μέριμνας που δείχνει για την αφύπνιση των μελών του αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα στα σοβαρά περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο σήμερα, διοργανώνει σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση αναδασωτική προσπάθεια στον Δήμο Βουλιαγμένης Αττικής, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. 
Τα μέλη και όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στην πρωτοβουλία αυτή του Ομίλου θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στον Χώρο της Παναγιάς Βουλιαγμένης, για να κινηθούν από εκεί προς τον χώρο της αναδάσωσης.
[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ 977/3.3.2012]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου