Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Έφυγε από τη ζωή ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος σήμερα το πρωί. Στις τελευταίες εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας και ήταν επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Κοινωνική Πρωτοβουλία". Την προηγούμενη τετραετία υπήρξε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας με την παράταξη του κ. Ι. Θεοδωρόπουλου.
Το μεσημέρι της 22ας Νοεμβρίου συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο στις 14:00. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 15:30 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Η ταφή στο Κοιμητήριο της Βούλας ενώ ο καφές στο Γκολφ Γλυφάδας.

Γεννημένος το 1951 στην Καβάλα, κατοικούσε όμως και εργαζόταν στη Γλυφάδα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κίελου της Γερμανίας και Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης Ιταλίας. Ανέπτυξε πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση. Υπηρέτησε στον «Ευαγγελισμό» και στο «Ιπποκράτειο». Ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά.

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» εκφράζει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια. 

2 σχόλια:

  1. Η κηδεία θα γίνει 3.30 μμ και όχι στις 11.00 πμ. Επίσης σπούδασε Ιατρική στο Κίελο Γερμανίας και στη Νάπολη Ιταλίας. Παρακαλώ όπως τα διορθώσετε. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ Η ΤΡΙΗΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή