Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΙΜΟΣ: Για ένα οικόπεδο στο Λόφο Πανί

Ο Δήμος δηλώνει ότι
είναι «ΠΑΝΙ με ΠΑΝΙ»
Ζωηρές συζητήσεις με άδειες τσέπες


Συμφώνησαν… ότι διαφωνούν στον  Άλιμο εξ’ αφορμής της συζήτησης για τη λήψη απόφασης επί ενστάσεων που κατατέθηκαν στον Δήμο Αλίμου κατά της από 05.04.2012 γνωμοδότησης του Σ.Χ.Ο.Π. αναφορικά με την άρση απαλλοτρίωσης σε ακίνητο φερόμενης συνιδιοκτησίας κ.κ. Γκαμπριέλ Πιγκέ. και Ανδριέν Βων και την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ.573 του Λόφου Πανί.
Σε δύο φάσεις έγινε η συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος με τη διοίκηση να εμμένει να κινηθεί ρεαλιστικά και την αντιπολίτευση να εμμένει στο πράσινο. Η συνεδρίαση της 10ης Οκτωβρίου διεκόπη και η συζήτηση αναβλήθηκε για την επομένη παρουσία της νομικής συμβούλου του Δήμου κας Παλιατζάρα, η οποία διαλεύκανε το θέμα από νομικής πλευράς
«Στο κόκκινο» η συζήτηση εξαιτίας της κατηγορίας της κας Πανούση ότι η «διοίκηση παίζει παιχνιδάκια». Ερωτήματα εξάλλου προκάλεσε και η θέση του κου Πέτσα ότι «θα έπρεπε να είχαν γίνει περαιτέρω ενέργειες».
«Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτό το θέμα. Εμείς είμαστε πιο ρεαλιστές και εσείς πιο αισιόδοξοι. Το Πράσινο Ταμείο δε δεν είναι μια μηχανή που κόβει χρήμα», είπε ο κ. Κονδύλης.
Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη δημοσιογράφο Νάνσυ Φαναρά στη σελίδα 3...

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ 1009/13.10.2012]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου