Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Nobacco Shop Καλαμάκι - Ηλεκτρονικό Τσιγάρο



ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο NOBACCO είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, προηγμένης, ηλεκτρονικής τεχνολογίας που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ιδανική λύση στο κάπνισμα. Διαθέτει όλα όσα αναζητάτε σαν καπνιστές, την εμφάνιση, τη γεύση, την απόλαυση του καπνίσματος και σας προσφέρει την ελευθερία να καπνίζετε παντού, χωρίς περιορισμούς. Επίσης, με τα υγρά αναπλήρωσης  της NABACCO, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγετε τα επίπεδα της νικοτίνης, από υψηλή έως και μηδενική περιεκτικότητα, καθώς και άλλες ευχάριστες γεύσεις.



…..ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο NOBACCO κάνει παρελθόν όλα τα βλαβερά του συμβατικού τσιγάρου, την πίσσα, το μονοξείδιο του άνθρακα και τις 4000 χημικές του ουσίες. Κάνει παρελθόν το παθητικό κάπνισμα γιατί δε βγάζει καπνό αλλά ένα αβλαβή ατμό, που δε μυρίζει και δεν ενοχλεί κανέναν γύρω σας. Κάνει παρελθόν τους περιορισμούς και το ρατσισμό που βιώνουν οι καπνιστές, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα, παντού. Κάνει παρελθόν τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, αφού δεν έχει φλόγα, γι’ αυτό είναι  και φιλικό προς το περιβάλλον. Κάνει παρελθόν τη στάχτη, τη μυρωδιά στο χώρο και στα ρούχα, το κιτρίνισμα των δοντιών και των χεριών, τη δυσάρεστη αναπνοή. Κάνει παρελθόν το αυξημένο κόστος του συμβατικού καπνίσματος, καθώς είναι και αρκετά φθηνότερο. Το NOBACCO είναι σήμερα η ιδανική λύση στο κάπνισμα, όχι μόνο γι’ αυτά που έχει, αλλά και γι’ αυτά που δεν έχει.
Τα διαλύματα  των φίλτρων του ηλεκτρονικού τσιγάρου  NOBACCO είναι τα μόνα που έχουν ελεγχθεί από το Εργαστήριο Φασματομετρίας Μάζας και Ανάλυσης Διοξινών του ΕΚΕΦΕ ‘’Δημόκριτος’’. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα συστατικά τους είναι μη τοξικά για τον άνθρωπο σε σχέση με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού τσιγάρου NOBACCO . Σε κανένα διάλυμα δεν ανιχνεύθηκαν πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH) οι οποίοι αντιθέτως, εμπεριέχονται στον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρου και ορισμένοι από αυτούς είναι γονιδιοτοξικοί και καρκινογόνοι.
Τα προϊόντα  φέρουν πιστοποιήσεις: CE, ROHS, TUN, SGS



Nobacco Shop Καλαμάκι
Σταϊκούλια Μαρία
Θουκυδίδου 53, Άλιμος
Τηλ: 210 9819640 Κιν: 6975583780
email: nobaccoshop.kalamaki@gmail.com
facebook: Nobacco Shop Kalamaki
www.nobacco.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου