Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Σύσταση ΕΔΕ για το νεκροταφείο ζητά η αντιπολίτευση


Σύσταση Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης εφόσον υπάρχουν και καταγγελίες υπαλλήλων ζήτησε προ ημερησίας ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ» Γιάννης Κωνσταντάτος, προκαλώντας αντιδράσεις. Με την πρότασή του συμφώνησε και ο κ. Πασβαντίδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπολίτευση επιμένει στο θέμα της έρευνας των ζημιών που είχαν προκληθεί στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης. Όπως φαίνεται, η προκαταρκτική έρευνα δεν έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής ικανοποιητικά αποτελέσματα, τουλάχιστον για την αντιπολίτευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση περιπλέχτηκε όταν άλλαξε ο υπάλληλος του νεκροταφείου και τοποθετήθηκε στη θέση αυτή ένας Ελληνικιώτης, ενώ υπάρχουν κόντρες μεταξύ των μαρμαράδων και των υπαλλήλων.
Ο Δήμαρχος κ. Κορτζίδης απαντώντας στις «μπηχτές» όπως τις χαρακτήρισε του κου Κωνσταντάτου, ενημέρωσε πως της ΕΔΕ προηγείται προκαταρκτική έρευνα, υπονοώντας ότι ο κ. Κωνσταντάτος δε γνωρίζει τη διαδικασία, κάτι που διέψευσε αργότερα ο κ. Κωνσταντάτος.
Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο τέως Πρόεδρος του δ.σ. κ. Παπασπύρου ζητώντας να «μη γίνει ποινικοποίηση της δημοτικής πολιτικής ζωής».

Ρεπορτάζ: Νάνσυ Φαναρά

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ 1011/27.10.2012]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου